Toegankelijkheidsconsultancy tijdens website ontwikkeling

Bij Proper Access begrijpen we dat het bouwen van een toegankelijke website een complexe taak kan zijn. Daarom bieden wij gespecialiseerde ondersteuning aan gedurende het bouwproces van je website.

Waarom testen van toegankelijkheid tijdens de bouw?

In Nederland zijn er ongeveer 100 mensen die audits kunnen uitvoeren, waarvan slechts 35 op senior level technische consultancy kunnen geven. Deze experts hebben jarenlang ervaring en hun kennis is van onschatbare waarde. Voor een webbouwer is het vaak niet rendabel om zo’n zwaar gekwalificeerde expert in dienst te nemen. Maar met onze ondersteuning kun je wel profiteren van hun expertise!

Hoe Werkt Het?

Door een toegankelijkheidsexpert mee te laten kijken tijdens de bouw van je website, kun je enorm veel tijd en kosten besparen. Wij bieden de volgende services:

  • Sprint Support: Bij elke sprint creëren we user stories, testen we het opgeleverde resultaat en geven we tips en oplossingen in code die direct geïmplementeerd kunnen worden.
  • Ticketing in JIRA: We maken tickets aan in jouw JIRA-systeem zodat je team precies weet wat er moet gebeuren.
  • Kennisoverdracht Sessies: We geven korte kennissessies aan je ontwikkelteam om bestaande mythes over toegankelijkheid te ontkrachten en de nieuwste technologische ontwikkelingen door te nemen.

Voordelen van Onze Consultancy

  • Efficiëntie: Bespaar tijd door problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen.
  • Kostenbesparing: Vermijd dure herontwikkelingen door toegankelijkheid van meet af aan in te bouwen.
  • Kennis en Vaardigheden: Stoom je team klaar om zelfstandig toegankelijke websites te bouwen.
  • Blijf Bij: Houd je team op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in toegankelijkheid.

Ons Doel

Ons doel is om jouw ontwikkelteam de vaardigheden en kennis te geven die nodig zijn om zelfstandig toegankelijke websites te bouwen. Door onze expertise in te schakelen tijdens het bouwproces, zorgen we ervoor dat je project soepel verloopt en voldoet aan alle toegankelijkheidsnormen.

Neem Contact Op

Ben je klaar om je website toegankelijker te maken terwijl je bouwt? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om tijd en kosten te besparen en tegelijkertijd een inclusieve digitale ervaring te creëren.